NIŠTA OD FIGHT ISLANDA: FNC 3 se zbog epidemioloških mera seli u Zagreb!

Na žalost FNC 3 koji je nosio ime “Fight Island” ipak neće uspeti da se relizuje. Ništa se ne menja osim lokacije, a svima koji su kupili karte i nisu u prilici da dođu u Zagreb, novac će biti refundiran.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Iako su ispoštivani svi epidemiološki standardi i propisi koji su trenutno na snazi, stožer je u zadnji tren odlučio zabraniti održavanje “Fighting Island” priredbe na Zrću! Međutim, to ne znači da se priredba 31.07. neće održati. Kako bismo svim zaljubljenicima u MMA priuštili ovaj odličan event, na kojem će nastupiti neka od najjačih imena regionalne MMA scene, priredbu selimo u Zagreb u dvoranu American Top Team Zagreb! Svima koji su kupili karte omogućit će se povrat sredstava! Event možete pratiti ekskluzivno preko Youtube kanala @24sata.hr Cijeli čalank➡️: https://www.24sata.hr/sport/otkazan-mma-spektakl-na-zrcu-stozer-ga-zabranio-u-zadnji-tren-pa-se-priredba-sad-seli-u-zagreb-708305

Објава коју дели Fight Nation Championship (@fnc_mma) дана

FNC 3 će se održati kao što je planirano 31. jula ali umesto Zrća lokacija je Zagreb i Dvorana American Top Teama. Događaj počinje od 19h a prenos će biti uživo na YouTube kanalu 24 sata.hr .

Što se tiče fight carda, nema promena. Događaj predvodi dugo očekivani  duel za BMF titulu između Vasa Bakočevića i Ivice Truščeka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.