Marko Radaković potpisao za FEN! Debituje protiv bivšeg KSW borca!

Marko “Headhunter” Radaković (10-3) je potpisao ugovor sa Poljskom promocijom Fight Exclusive Night (FEN). Radaković je potpisao ugovor na 3 borbe, a već prva ga očekuje 22. avgusta na FEN 29 u Poljskoj Ostrodi.

Novina je da će Marko Radaković nastupiti u srednjoj (84 kg) a ne u velter (77 kg) u kojoj je nastupao tokom cele svoje karijere. Na debiju će se boriti protiv domaćeg borca Marcin Naruszczka (19-9). Radi se o iskusnom borcu srednje kategorije i bivšem KSW borcu. Naruszczka se borio protiv ozbiljnih boraca, a najveća pobeda mu je definitivno protiv sadašnjeg UFC borca Abu Azaitara.

Marko Radaković iza sebe ima poraz od Nikole Joksovića sa Megdana, gde je izgubio nokautom i ako je imao borbu u svojim rukama. Rešio je “Headhunter” da se oproba u novoj kategoriji (srednjoj) u FEN organizaciji. Odlaskom dvostrukog FEN šampiona Andrzej Grzebyka u KSW, ostale su upražnjene titule u velter i srednjoj kategoriji. U slučaju pobede u prvom meču nad Naruszckom, Radaković ima za pravo da razmišlja o napadu na pojas. Marku želimo puno sreće u novoj organizaciji i novoj kategoriji i nadamo se pobedi već na debiju!

 

Komentari

  1. Božo sta se dešava ovo sa Ahilej borilačkom akademijom? Ako moze odg, vidim nesto se spajaju sa Secutorom, sa druge strane neki borci i treneri se odvajaju.. u cemu je stvar?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.