Perez prozvao Chimaeva: “Previše pričaš za nekog ko je tek došao, odbio si borbu!”

Brazilski borac srednje kategorije Markus Perez (12-3, 2-3 UFC) trebao je da se bori 10. oktobra na Fight Islandu protiv Rodolfa Vieire koji je primoran da otkaže nastup, pa Perez čeka novog protivnika. Brazilac je preuzeo stvar u svoje ruke i rešio da sam pronađe protivnika i to u borcu koji je trenutno u žiži javnosti, Khamzat Chimaev. Čak je Perez izjavio kako je borba ponuđena Chimaevu, koji je prema njegovim rečima odbio istu:

Ne znam ko si, ne znam tvoje ime, ali znam da previše pričaš za nekoga ko je tek došao ovde. Znaš da želim da se borim protiv tebe i odbio si borbu?”

Perezu bi ovaj potez mogao da pođe za rukom u koliko Chimaev bude želeo da se bori protiv njega. Sam Chimaev je izjavio kako će se boriti u oktobru, što je potvrdio i predsednik UFC-a Dana White. Sigurno Dana ne bi imao ništa protiv da organizuje Chimaev vs Perez.

Markus Perez iza sebe ima poraz sudijskom odlukom od Wellington Turman. Bivši LFA šampion u UFC ima rekord od 2 pobede i 3 poraza. Sva tri poraza došla su sudijskom odlukom, dok su obe pobede stigle nakon prekida. Videćemo šta će biti sa ovom pričom na kraju.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.