Lewandowski pozvao Silvu u KSW! Na spisku potencijalnih protivnika Joker!

Prvi čovek KSW organizacije Martin Lewandowski uputio je javno poziv legendarnom Anderson „Spider“ Silvi da se prudruži najboljoj evropskoj promociji KSW!

Anderson Silva, Foto: MMA Junkie

Kao što znamo UFC je raskinuo ugovor sa Andersonom Silvom i legendarni šampion je sada slobodan borac po izboru nove sredine. Organizacije poput Bellatora, PFL i One Championshipa su već odbile SIlvu i stavili mu do znanja da nemaju planove za njega. I samom Silvi je jasno u koliko želi da nastavi svoju MMA karijeru mora da se okrene prema Evropi ili Japanu.

Martin Lewandowski je danas preuzeo prvi korak i pozvao Andersona Silvu da se prudruži KSW organizaciji i upitao fanove sa kime bi voleli da gledaju legendarnog brazilca. Na spisak potencijalnih protivnika Silve stavio je: Mamed Khalidova, Roberto Soldića, Scott Askhama, Michal Materlu, Tomasz Drwala, Cezary Kesika, Aleksandar Ilića, Abus Magomedoav, Damian Janikowskiog, Patrik Kincla:

MMA legenda Anderson ‘The Spider’ Silva je slobodan borac. Spider se već borio u organizacijama kao što su Mecca, Shooto, Pride, Cage Rage, Rumble i UFC. Šokirao je svet više puta svojim neobičnim stilom borbe i spektakularnim nokautima. Da imate priliku, protiv koga biste uparili Silvu u KSW-u? Možete da birate između nekih boraca srednje kategorije: Mamed Khalidov, Roberto Soldić, Scott Askham, Michal Materla, Tomasz Drwal, Cezary Kesik, Aleksandar Ilić, Abus Magomedov, Damian Janikowski, Patrik Kincl.

Foto: Screenshot

Nije se dugo čekalo na odgovor KSW boraca, prvi korak učinio je Aleksandar „Joker“ Ilić koji bi vrlo rado delio oktagon sa svojim idolom:

Spreman sam! , da bi potom na svom Instagram profilu objavio „Ovo je borba iz snova!“

Foto: Screenshot

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.