Dana White otkrio kada se vraća McGregor: “Imamo zabavne ideje za Conora!”

Posle dužeg vremena dočekali smo da predsednik UFC organizacije Dana White, konačno nešto više progovori o največoj MMA zvezdi Conoru McGregoru. U poslednje vreme kada god je Dana upitan za Irca, njegov odgovor je bio “Conor je u penziji”. U razgovoru za ESPN White je okrio informacije koje su iznenadile sve fanove McGregora:

Imamo neke vrlo zabavne ideje za Conora i to za početak sledeće godine. On bi trebao da se  vrati sledeće godine. Ovim putem vam ne mogu potvrditi da će se vratiti da bi se borio, ali pregovaramo o nekim velikim stvarima!”

Nakon ove izjave mnogi novinari su pokušali da stupe u kontakt sa McGregorom i njegovim timom, ali najkonkretniji je bio Ariel Helwani koji je porazgovarao sa Conorovim menadžerom:

“Imali smo neke jako zanimljive razgovore sa UFC-om u poslednje vreme. Uzbuđeni smo oko budućnosti jer radimo na nekim vrlo zabavnim stvarima. U bliskoj budućnosti nas čeka  puno uzbuđenja”,

Glasine kažu da će se McGregor verovatno vratiti početkom godine kada se malo situacija sa korona virusom stabilizuje i vrati publika na tribine. Još jedna zanimljiva stvar je ta da se McGregor nedavno na društvenim mrežama pohvalio kako ga je posetila USADA, u slučaju povlačenja ili penzionisanja borci se automatski brišu sa USADA spiska evidencije a u slučaju povratka moraju biti testirani 6 meseci pred planiran povratak. McGregor je svo ovo vreme bio na USADA spisku boraca, priča o “penzionisanju” je verovatno ciljana i čeka se što bolja prilika za povratak.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.