BOMBA! Aleksa Čamur nastupa na UFC 253 protiv opasnog protivnika!

Srpski MMA borac koji živi i trenira u Americi, Aleksa Čamur dobio je protivnika za svoj drugi UFC nastup. Talentovani i neporaženi borac će nastupiti na velikom UFC 253 koji predvode Israel Adesanya i Paulo Costa. Još jedan veliki događaj na kojem nastupa Čamur, podsedimo svoj debi je radio na UFC 246 koji je predvodio Conor McGregor i Donald Cerrone.

Protivnik Aleksi Čamuru biće snažni UFC debitant William Knight (8-1) koji je 01. septembra nastupio na Dana White Contender Series gde je pobedio prekidom u prvoj rundi. Knight je izuzetno snažan i opasan borac, od 8 pobeda svih 8 je završio prekidom.

Aleksa Čamur (6-0) je sparing partner Stipi Miočiću i kako sam šampion kaže, Aleksa je veliki talenat i potencijalni šampion. Takođe je u UFC došao preko Contender Seriesa i postao prvi Srpski borac u toj organizaciji. Na UFC debiju pobedio je iskusnog Justin Ledeta jednoglasnom sudijskom odlukom nakon 3 runde dominacije. To je bilo u januaru mesecu a sada ispred sebe ima novog protivnika, protiv kog će ponovo pokazati o kakvom potencijalu se radi. Aleksi želimo puno sreće i verujemo u pobedu!

January 18, 2020; Las Vegas, Nevada, USA; Aleksa Camur moves in for a hit as Justin Ledet defends during UFC 246 at T-Mobile Arena. Mandatory Credit: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.